CAMINO-TUR MED COACHING, MINDFULNESS & YOGA

Caminoen er den perfekte mulighed for at fordybe sig i stilheden, koble fra, lade op, nyde naturen, reflektere over livet og finde de svar, du søger. På denne rute vil du føle dig som en ægte pilgrim. I begyndelsen af maj er naturen smuk og grøn med et væld af blomster og en frisk vind. Temperaturen er behagelig og helt perfekt til vandring.

 

Du vil opleve, at du får ny energi, glæde og overskud, når alle bekymringer fra en travl og ansvarsfyldt hverdag lægger sig og du på camino'en kun skal tænke på at gøre tre ting: vandre - spise - sove! Du vil opleve at du selv - ligesom alle andre du møder på camino'en - er langt mere venlig, hjælpsom og åben- på grund af dette overskud.

 

Selve pilgrimsrejsen kan skabe store ændringer i dig og give dig et bredere perspektiv på livet og verden. Det er meget individuelt, hvad man oplever og får ud af rejsen, da vi som mennesker har forskellige behov for udvikling. Vi har alle områder af os selv, som vi ønsker at arbejde på for at blive en bedre og gladere udgave af os selv. I begyndelsen af vandringen vil vi i den første coachingsession sammen finde de områder, som du ønsker at arbejde på. Undervejs på turen vil du blive coachet og få forskellige redskaber til at arbejde med og opnå dine mål. For at hjælpe dig med at implementere forandringerne i din hverdag, vil du efter hjemkomsten modtage en opfølgningscoaching over skype.

 

Turen vil byde på daglige øvelser i mindfulness og positiv psykologi med det formål at hjælpe dig med at lære at leve i nuet, blive bedre til at observere og ikke lade dig styre af dine tanker, følelser og krop samt at finde glæde og energi i dig selv. Derudover varmer vi kroppen op med nogle blide yogaøvelser og stræk hver dag og du vil løbende blive introduceret for forskellige vejrtrækningsøvelser.

 

Dette er turen for dig, som ønsker at koble fra dagligdagens stress og jag og lade op, imens du søger dybere i dig selv og måske finder de svar du søger. Du får samtidig værktøjer og teknikker, som du kan bruge, når du vender tilbage i din dagligdag.

 

Camino'en er en oplevelse for livet, som sætter sit præg på dit liv - ikke kun når du kommer hjem, men fremover. Camino'en skal opleves!

 

Ture i april/maj hvert år (Begrænsede pladser! Maks. 10 deltagere pr. tur)

 

Kom med på en af mine gratis vandreture i Danmark og hør mere om caminoen.

Du kan læse mere om vandreturerne og få tips til vandring i min facebook-gruppe "Forandring med vandring", som du finder HER.

 

 

 

CAMINO-TUR - 10 DAGE 120 KM. PRIS: 4.500 KR.

EARLY-BIRD TILBUD: 4.000 KR VED TILMELDING SENEST 1. FEBRUAR

Datoer forår 2016: 29. april - 7. maj - UDSOLGT

 

Næste camino-tur bliver i foråret 2018. 

Priserne inkluderer

 

 • Coachingsession på skype lige op til caminoen (ca. 1-1,5 timer) 

 • Let coaching under turen alt efter behov

 • Opfølgningscoaching efter hjemkomsten over skype (ca. 1-1,5 timer)

 • Mindfulness: Øvelser, meditationer og grundlæggende teori

 • Yoga: daglige blide stræk og opvarmningsøvelser

 • Undervisning i vandreteknik, sund kropsholdning og fodstilling

 • Daglige fodøvelser og venepumpeøvelser

 • Erfaren spansktalende coach og rejseleder, som har gået caminoen flere gange

 • Råd og vejledning til udstyr og vandretøj inden afrejse

 

Da jeg ikke er et rejseselskab sælger jeg ikke flybilletter eller overnatning. Jeg vil dog meget gerne hjælpe med at finde fly og overnatning undervejs på turen.

 

Du skal derfor påregne ca. 5000 kr. til:

 

 • Fly (Kastrup-Santiago tur/retur ca. 2000-3000 kr.)

 • Transport fra Santiago til Sarria

 • Overnatning på hotel/pensionat første nat (ca. 25 €)

 • Logi på herberger i delte sovesale og nogle private pensionater (6 € pr. nat på offentlige herberger, 10-12€ pr. nat på private herberger og ca. 12-25€ pr. nat i delte eller private værelser i pensionater.)

 • Overnatning på kloster i Sarria (ca. 15-25€)

 • Overnatning på kloster i Santiago ved katedralen den sidste nat (ca. 25€)

 • Kost (20-30€ om dagen)

 • Busbillet til Finisterre (Verdens Ende) den sidste dag (ca. 25 €)

 

Øvrig information

Hvis du en dag ikke ønsker eller kan gå, kan du tage en bus eller taxi for egen regning til dagens destination.

 

Hvis du ikke selv ønsker at bære din bagage kan der arrangeres bagagekørsel (3€ om dagen). Det anbefales dog, at man som led i forløbet forsøger at bære sin egen bagage og begrænser den til 10% af sin egen kropsvægt.

 

Du kan læse mere om program, betingelser mm. hos Munonne HER

 

Tilmelding

Tilmeld dig vandringen i april/maj 2018 HER.

Turen gennemføres ved minimum 5 deltagere.

Tidligere deltagere siger:

"Tak for en helt uforglemmelig oplevelse på Caminoen. Det blev en udviklingsrejse, hvor jeg blev beriget på så mange plan. Jeg fik nogle fantastisk naturoplevelser, lærte nogle fantastiske mennesker at kende. Jeg blev udfordret både fysisk og personligt, så jeg lærte noget om mig selv og om mennesker i det hele taget. Det var en gave at være sammen med en gruppe i alderen 23-62 år med så stor diversitet, vi kendte ikke hinanden i forvejen, men havde et til fælles, nemlig at det var noget særligt, der havde bragt os på Caminoen. Det at have dig med som coach, yogalærer, rejseguide og fast holdepunkt for gruppen, gav mig en ro til bare at være i og opleve Caminoen – og det magiske der skete var, at jeg ved at lytte til de andres Caminovandrers historier og bidrage med egne historier, blev så meget klogere på mig selv og livet.

 

Til andre derude der overvejer Caminoen, men ikke helt ved om de kan klare eller overskue det, kan jeg kun sige; Kast dig ud i det! Med Isabelles erfaring, overblik og gavmilde sind er du i gode hænder – både før, under og efter! Mine knæ holdt på trods af gamle korsbånds- og meniskskader i begge knæ og på min vej mødte jeg Erika på 87 og Jim på 70, to skønne personligheder, så alder er heller ingen hindring, men gode vandrestøvler og let oppakning er en rigtig god investering:)

Tak Isabelle - Jeg skal helt sikkert på Caminoen igen! 

 

Buen Camino"

-Marianne Myhre, 43 år

Kontakt mig, hvis du har ønsker til andre vandreture eller caminoture. 

 

BUEN CAMINO!

 

Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen

Zenliv Sundhedscenter

Bagsværdvej 72B, 2800 Kongens Lyngby 

E-mail: isabelle@lifeyoga.dk

CVR: 36666129

Læs Life&Yogas persondatapolitik HER.

 • w-facebook
 • Instagram Clean
 • YouTube Clean

​© Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen