LIFE COACHING

 

Forhold/Karriere/Familie/Økonomi​/Balance

/Helbred​/Personlig udvikling

 

Der findes utallige emner, som man kan vælge at fokusere på, når man søger coaching. Kun din egen fantasi sætter grænserne - og kun du ved hvad du har brug for at arbejde med.

I et coaching forløb er det dig, som sætter dagsordenen og vælger de områder, som du ønsker at arbejde på. Det sker dog ofte at du undervejs vil finde ud af, at der er andre områder, som kræver din opmærksomhed. Life coaching er derfor meget dynamisk og foranderligt. Og du vil opleve at få mest ud af coachingen, hvis du går ind i den med et åbent sind.

 

Tag styring over

DIT LIV.

 

Den bedste måde at undgå at blive offer for omstændighederne på er ved at tage styring. Men styring kræver overblik, selvindsigt, et fastsat mål og vedholdenhed.

I et personligt coaching forløb er det dig og dit liv, som er i fokus og dig, som sætter dagsordenen. Jeg hjælper dig med at finde de svar du søger, sætte mål, lægge en plan og støtter dig som din personlige sparingspartner og coach under hele forløbet. 

 

Det er aldrig for sent at tage styring over dit liv!

Lær at elske dig selv
SKAB SELVTILLID.

 

Jeg tilbyder et særligt forløb, hvor selvtilliden er sat i centrum. Vi er som regel vores egne værste kritikere og er ofte langt hårdere ved os selv end vi burde være.

 

Negative tanker og adfærd har samme selvforstærkende virkning som positive. Og som med så mange andre adfærdsmønstre er dette et som er svært at bryde. Den måde vi ser os selv på afspejles i høj grad i vores adfærd, valg og kontakt med andre mennesker. 

 

Accept, selvrespekt og forståelse er nøgleordene i forløbet og du vil lære dine egne grænser at kende.

 

I selvtillidsforløbet hjælper jeg dig med at bryde med dine adfærds- og tankemønstre, så du vil kunne se dig selv i et nyt lys. Du vil undervejs få opbygget din selvtillid og dit selvbillede. En styrket selvtillid vil give dig mod og tillid til at bevæge dig udenfor din konfortzone og til at foretage de valg i livet som er de rigtige for dig.  

 

 

FORFØLG 

DINE DRØMME

 

 

Vi har alle drømme og ønsker for fremtiden. Men ofte forbliver disse ønsker drømme, fordi vi enten ikke tør forfølge dem af frygt for konsekvenserne, frygt for det ukendte eller fordi vi har svært ved at se vejen frem og sætte os mål. Vi mister nemt overblikket, hvilket kan tage modet fra de fleste. Det kræver derfor overblik, mål, arbejde, en plan og ikke mindst MOD at forfølge sine drømme. Men det er alt besværet værd, når man når sit mål.

 

Så beslut dig for at forfølge dine drømme i dag! Ikke kun for at få opfyldt dine drømme, men for din udviklings skyld. Det er nemlig helt utroligt givende, styrkende og ikke mindst selvbekræftende at få succes ved at nå i mål og processen vil give dig et selvtillidsboost uden lige. 

UDFORSK

dine egne dybder.

 

Kender du dine værdier? 

 

Ved du hvad det giver dig energi og hvad der dræner dig for energi?

 

Ved du hvor dine styrker ligger?

 

Hvilke træk er særlige for dig?

 

Kender du dine reaktionsmønstre?

I et personligt coaching forløb kan vi gå i dybden med dine værdier og styrker. Vi ser på hvad der driver dig og hæmmer dig, så du bevidst vil kunne træffe valg, som vil styrke din udvikling og hjælpe dig med at skabe mere glæde og tilfredshed i dit liv. 

 

 

 

 

 

 

"

Gennem mit coachforløb med Isabelle har jeg fået sat mine tanker i system. (...) Efter mit forløb med Isabelle, er det simpelthen bare blevet nemmere at være mig.

 

Mathilde Staal

"

"

"

Isabelle har hjulpet mig godt på vej og fremhævet de gode egenskaber i min personlighed, som jeg ikke kendte før. Isabelle er så dygtig i sit fag. Mange tak for hjælpen :-)

 

Hajer Ben Ameur

Stifter og ejer bechico.com

Booke en session

Life&Yoga v/Isabelle Søndergaard

Zenliv Sundhedscenter

Bagsværdvej 72B, 2800 Kongens Lyngby 

E-mail: isabelle@lifeyoga.dk

CVR: 36666129

Læs Life&Yogas persondatapolitik HER.

  • w-facebook
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean

​© Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen