DITTE PARBY

At undervise i yoga giver mig nærvær, samvær og en skøn fornemmelse af selvforglemmelse og tilstedeværelse. Her mærker jeg, at jeg lever. Det at formidle yogaen og at opleve og nyde den i fællesskab med mine elever giver bare sådan mening for mig.

 

For mig handler yoga først og fremmest om rummelighed, frihed og balance i krop og sind. Når sindets hvirvelvinde falder lidt til ro og kontakten til kroppens sanselighed skærpes, så er det både lettere og smukkere at findes i verden. 

 

Min undervisning er alsidig, smilende og uhøjtidelig, og jeg ser det som min fornemste opgave at designe mine klasser, så alle føler sig velkomne, trygge og godt tilpas – uanset niveau.

Jeg er yogalærer (250h) ved Paul Jerard, E-RYT 500, og jeg har bl.a. også gennemgået en uddannelse i YOGA MOD STRESS ved Anne Goncalves. Jeg er ligeledes uddannet pilateslærer ved Dianne McCarthy, og så har jeg deltaget på workshops & kurser hos et væld af kvalificerede og dybt inspirerende yogalærere.

 

Udover mit virke som yogalærer, så er jeg uddannet kost- og sundhedsvejleder, og i hele mit ungdoms- og voksne liv har jeg beskæftiget mig med undervisning og rådgivning i emner om sundhed, bevægelse, kropsbevidsthed og nærværstræning, og jeg ønsker i det hele taget at inspirere menneskene omkring mig til en hverdag i balance med energi og velvære i både krop og sind.

Dittes hold:

Tirsdage kl. 10.00-11.15     Mindful Yin

Onsdage kl. 9.00-10.15       Blidt Morgen Flow

Du kan booke en plads på Dittes hold HER:

 

 

 

Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen

Zenliv Sundhedscenter

Bagsværdvej 72B, 2800 Kongens Lyngby 

E-mail: isabelle@lifeyoga.dk

CVR: 36666129

Læs Life&Yogas persondatapolitik HER.

  • w-facebook
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean

​© Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen