HOLD

Yoga i Lyngby. Vi tilbyder mange ugentlige yogahold i smukke rammer i Zenliv Sundhedscenter. Du kan deltage på alle vores forskellige hold med både vores klippekort og abonnementer.  

 

BASISYOGA (begynder)

Basisyoga er for begyndere og alle som ønsker at arbejde blidt med yoga og de forskellige stillinger/asanas. På holdet nørder vi stillinger, vejrtrækningsøvelser og andet som giver et godt grundlag for at arbejde videre med yogaen. Der vil indgå lettere teori og fakta i undervisningen, så du får en bedre forståelse af yogaen og effekten. Alle kan deltage uanset erfaring, styrke og smidighed. 

Holdet undervises løbende af forskellige undervisere. 

BLIDT MORGEN FLOW

En rolig men dog stimulerende og vitaliserende morgenklasse, hvor vi bevæger os i milde flow sekvenser. Det vil sige, at vi bevæger os ind og ud af forskellige blide hatha yoga stillinger, men med en anelse mere fokus på bevægelsen mellem stillingerne fremfor på den enkelte stilling. Du bliver nærværende med bevægelserne, mærker din krop indefra og øger mobiliteten i led, muskler og bindevæv. 

BLID YIN YOGA

I yin yoga bliver du guidet igennem 90 minutters afspændende stræk, hvor vi arbejder os dybt ind i bindevæv og meridianbanerne, så gamle spændinger, skader, oplevelser og traumer kan forløses. Du vil opleve at synke ned i en meditativ tilstand som samtidig har en effektiv beroligende virkning på sindet.

Vi tager hensyn til din krops bygning og behov, så du får mest ud af undervisningen.

Du kan opleve at yin yogaen har stor effekt på gamle skader og din følelsesmæssige tilstand.

FOKUSYOGA

I fokusyoga tager vi udgangspunkt i en specifik kropsdel eller problematik imens du bliver guidet igennem stillinger sammensat fra klassisk hatha, astanga, vinyasa og yin yoga og eventuelt kombineret med forskellige effektive øvelser som f.eks. foamrolling, myofascial release, akupressur og lignende. 

Du bliver guidet igennem 90 minutters undervisning, hvor du arbejder dig dybere og dybere ind i et specifikt område. 

KLASSISK HATHA YOGA (let øvet/øvet)

Klassisk hatha yoga som undervist på ashram i Indien med fokus på stimulering og styrkelse af organer og kirtler, hvor du samtidig vil opleve at blive stærkere og mere smidig i din krop.

Du bliver guidet igennem 90 minutters undervisningen som begynder med en guidet afspændende mindfulness meditation, åndedrætsøvelser og blid opvarmning. Herefter bliver du introduceret for forskellige klassiske yogastillinger. Undervisningen slutter med en guidet afspænding, hvor din krop og sind får lov til at slappe af og regenerere.

Holdet er for let øvede og øvede. Det anbefales at deltage på Basisyoga lørdage kl. 11-12.30, hvis du er ny i yogaen. 

MINDFUL YIN

En dejlig klasse, hvor nærvær og tilstedeværelse er omdrejningspunktet. Med yin yogaens langsomhed og varighed i de enkelte stillinger har du god mulighed for at komme tilsted i din krop og øge kroppens sanselighed. Varigheden i stillingerne stimulerer desuden bindevævet og har et skønt forløsende potentiale såvel fysisk som mentalt. Klassen afrundes altid med meditation. 

VINYASA POWER YOGA

Vinyasa Power Yoga er styrkende og udfordrende yoga for hele kroppen.

Gennem yogaøvelser opbygges styrke i dine skuldre, arme og mave, som betyder at du kan stå længere i de forskellige yogastillinger.

Vinyasa Power Yoga har særligt fokus på din coremuskulatur (korsettet der holder din rygsølje og nederste del af ryggen på plads), din balance og at få styrket dine arme og ben. Timen kræver en lille smule udholdenhed og giver sved på panden og tonede muskler.

 

YIN FLOW

I yin flow vil du opleve en blanding af bevægelse og langvarige passive yin-stillinger. Bevægelserne vil være blide og vil helt naturligt føre til den næste yin-stilling. Der vil være mulighed for at få aktiveret musklerne på en meditativ og mindfuld måde. Og du vil altid selv kunne bestemme intensiteten. Holdet er for dig, der holder af Yin Yoga og Hatha, men som savner noget bevægelse.

YIN MIND

Yinmind er en fusion af yinyoga og mindfulness. 

Yinyoga er en nænsom og funktionel yogaform, hvor man bevæger sig langsomt ind i den enkelte stilling, som holdes et stykke tid for at strække og smidiggøre bindevævet. Yin yogaen er desuden baseret på traditionel kinesisk medicin, og stillingerne forbedrer energiflowet i kroppens meridianbaner. 

Hver klasse indledes med en mindfulness meditation, og mindfulness er integreret i de enkelte yogastillinger, så deltagerne kan fokusere opmærksomheden og øve kvaliteter, der baner vejen for at være til stede i øjeblikket med det der er.

YIN/YANG FLOW

I Yin Yang Flow kombinerer vi Blid Vinyasa og Yin Yoga. Den første del af klassen er Vinyasa med vægt på bevægelse. Der vil være lidt mindre balance og styrke end på de almindelige Vinyasa hold. Den sidste del er Yin Yoga med langvarige passive stræk. Her får du mulighed for at vende blikket indad og mærke din krop, dit sind og dit åndedræt.

YOGA FOR MÆND

I yoga for mænd er fokus på øget styrke kombineret med gode stræk som øger smidigheden.

Holdet er for dig, der både vil opbygge styrke, smidighed, balance og finde ro. Yoga er desuden et fantastisk godt supplement til anden sport som cykling, svømning, boldspil, hvorfor flere og flere klubber rundt omkring i verden er begyndt at indføre yoga som en fast del af træningsprogrammet.

Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen

Zenliv Sundhedscenter

Bagsværdvej 72B, 2800 Kongens Lyngby 

E-mail: isabelle@lifeyoga.dk

CVR: 36666129

Læs Life&Yogas persondatapolitik HER.

  • w-facebook
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean

​© Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen