ISABELLE JØRGENSEN

Yogalærer, Mindfulness-instruktør & MasterCoach , cand.ling.merc., ejer af Life&Yoga og Zenliv Sundhedscenter og formand for BROEN-Lyngby-Taarbæk

Baggrund

Min vej til yogaen har været lang og omfangsrig. Jeg er oprindeligt uddannet Cand.ling.merc. i interkulturel kommunikation, spansk og marketing med speciale i kulturchok fra CBS i 2010. Mit speciale og mine egne erfaringer med kulturchok førte mig til at starte min første virksomhed CultureFusion, hvor jeg har undervist og coachet universiter og virksomheder i kulturchok og kulturelle forskelle. 

 

Da min største interesse er sindet valgte jeg i 2013 at lægge om og videreuddanne mig til MasterCoach og fik blod på tanden. Så i 2014 uddannede jeg mig til Mindfulness Instruktør, Positiv Psykologi Vejleder og NLP Practitioner med EFT. Jeg har desuden deltaget i kurset "Unlocking the immunity to change" ved Harvard University.

 

I Maj 2014 besluttede jeg at pakke rygsækken og tog alene på en pilgrimstur til camino'en i Nordspanien. Jeg vandrede 343 km. på den oprindelige rute Camino Primitivo som starter i Oviedo og slutter i Santiago de Compostela. En oplevelse for livet, som jeg ønsker for alle at opleve mindst en gang i livet. 

 

Denne fantastiske oplevelse førte til at jeg i november 2014 tog på Ashram i Indien for at blive uddannet certificeret yogalærer. Da jeg var færdiguddannet, blev jeg inviteret til at blive på ashrammet og være med til at uddanne kommende yogalærere i yoga og mindfulness.

Jeg har siden videreuddannet mig og lært at finde balancen imellem det at se indad og dyrke yogaens mange facetter samtidig med at jeg brænder for at være iværksætter og starte nye projekter op. I 2017 gik en af mine store drømme i opfyldelse da jeg fik muligheden for at starte Zenliv Sundhedscenter, som jeg driver og i 2018 dukkede endnu en mulighed op, da jeg startede BROEN-Lyngby-Taarbæk, som hjælper udsatte børn og unge til en aktiv fritid. 

 

Personlig udvikling

Men det, som jeg er allermest taknemmelig for, er alle de oplevelser, som jeg har haft i mit liv - på godt og ondt. Jeg sætter min personlige udvikling langt højere end nogen uddannelse eller tillært kompetence. Livet er med til at forme os, og vi kan lære så meget, hvis vi ønsker det. 

 

Jeg har personligt oplevet langt mere end de fleste på min egen alder og har lært at værdsætte og lære af hver eneste oplevelse. God som "dårlig".

Jeg har oplevet både arbejdsrelateret og personlig stress, kulturchok i forbindelse med et udlandsophold og lettere depressioner blandt andet i forbindelse med arbejdsløshed igennem længere tid. Jeg har også oplevet mobning det meste af min barndom, tabet af en forælder i en tidlig alder, ensomhed og mangel på livslyst. Jeg har altid været særligt sensitiv overfor andre menneskers følelser og sindsstemninger, og det har det meste af mit liv været en kamp for mig ikke at tage det for nært. Jeg ser det nu som en gave, som jeg bruger i mit arbejde med mennesker. 

 

Personligt har jeg gennemgået større forandringer i mit liv på meget kort tid. Jeg vågnede op en dag i 2012 og indså at jeg ikke var lykkelig og valgte derfor at ændre hele mit liv. Jeg foretog store forandringer og det hele på én gang, forandringer som vil bringe alle ud af balance - og alligevel har jeg aldrig følt mig lykkeligere end da jeg næsten intet havde tilbage. Jeg føler mig i dag som et helt nyt menneske og er dybt taknemmelig og glad for mit liv og de mange ting, som jeg har lært og de erfaringer, som jeg har fået - gode som "dårlige". For mig var det en stor oplevelse at rive "det hele" ned, lægge et nyt fundament og bygge nyt op igen - helt som jeg ville have det

 

Min tilgang som coach

Som coach ønsker jeg på ingen måde at påvirke dig med mine personlige erfaringer. Vi er alle forskellige og ingen udvikling er ens. Jeg har dyb respekt for mine klienters personlige udvikling, hvorfor det er vigtigt for mig, at jeg hverken dømmer eller fortolker det, som du måtte dele med mig. Mit udgangspunkt er, at vi alle er gode mennesker, som søger svar og løsninger. Svarene finder du i dig selv - og jeg kan hjælpe dig med at grave efter dem. Jeg hjælper dig med at få overblikket og søge dybere - men du må selv træffe valgene og finde dem som føles rigtige for dig.

 

Mit liv har lært mig, at det er vigtigt at følge sit hjerte og forfølge sine drømme, selv når det virker umuligt og når man føler, at man satser alt. Så er gevinsten også så meget større når man kommer i mål! Men som jeg har lært på min camino er det ikke selve målet, der er den virkelige gave, men vejen mod målet. 

 

God rejse!

Isabelles hold: 

Mandage kl. 16.30-18.00    Blid Yin Yoga

Onsdage kl. 16.30-18.00     Klassisk Hatha Yoga

Onsdage kl. 18.15-19.45     Blid Yin yoga

Fredage kl. 14.30-16.00      Blid Yin yoga

Fredage kl. 16.30-18.00      Fokusyoga

Lørdage kl. 9.00-10.30        Blid Yin Yoga

Lørdage kl. 11.00-12.30      Basisyoga (udvalgte lørdage)

Du kan booke en plads på Isabelle's hold HER:

CV:

 

2019:  50-timers kursus i efterfødselsyoga

2018:  Stifter og formand for BROEN Lyngby-Taarbæk

2017:  Stifter og ejer af Zenliv Sundhedscenter i Lyngby

2016:  50-timers Yin Yoga Teacher Training med Jo Phee, Kinesisk medicin og

            hofteanatomi, Yogini Yoga

2016:  Fascia i bevægelse, Den Intelligente Krop

2015:  NLP practitioner, Transform v/Thor Bugge

2015:  EFTplus kursus, Transform v/Thor Bugge

2014:  Assisterende yogalærer og mindfulness-instruktør, Arhanta Yoga Ashram,

            Indien

2014:  200-timers RYT certificeret yogalærer, Arhanta Yoga Ashram, Indien

2014:  Pilgrim, Camino de Santiago de Compostela, Spanien

2014:  Mindfulness instruktør, Atwork

2014:  Positiv Psykologi Vejleder

2013:  MasterCoach, Coach Academy

2011:  Projektledelse, Ledernes Kompetencecenter

2010:  Cand.ling.merc i spansk og marketing med speciale i kulturchok

 

 

 

Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen

Zenliv Sundhedscenter

Bagsværdvej 72B, 2800 Kongens Lyngby 

E-mail: isabelle@lifeyoga.dk

CVR: 36666129

Læs Life&Yogas persondatapolitik HER.

  • w-facebook
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean

​© Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen