CHRISTINA CONRADT

Yoga har været en del af mit liv siden 2009. Jeg blev hurtigt draget til den følelse jeg oplevede indeni, når jeg trådte op på måtten og tog nogle dybe vejrtrækninger, imens jeg bevægede min krop gennem blide stræk.  

Min yoga praksis har udviklet sig meget siden hen og jeg har udforsket mange forskellige yogaformer såsom Ashtanga, Vinyasa, Bikram, Hatha, Ariel, Yin og Strala yoga. Yin, restorativ og Flow yoga har fået en stor plads i mit hjerte, da det er her jeg selv har oplevet den største fysiske og mentale velvære. 

Jeg har guidet yogahold og privatundervisning siden 2013, primært i Vietnam, hvor jeg færdiggjorde min første yoga uddannelse i Thailand. Jeg har sidenhen deltaget på workshops, kurser og videreuddannet mig rundt omkring i Asien og Danmark. Jeg håber på fortsat at kunne inspirere og empower de skønne mennesker, der kommer på mine hold, til et liv med større bevidsthed, jordforbindelse, energi og forbindelse til sig selv.  

Når jeg underviser i Vinyasa flow, guider jeg mine deltagere gennem bløde bevægelser i simple flows, som alle kan være med på. Jeg ser mine hold som en slags dans med åndedrættet. Jeg inkluderer altid bevægelser der opbygger styrke i hele kroppen, med ekstra fokus på maveregionen. Jeg lægger meget vægt på, at hver deltager skal mærke efter og bevæge sig på en måde som føles rigtig i deres krop. Jeg inkluderer ofte pranayamaøvelser i mine timer.    

Christinas hold:

Onsdag kl. 20.00-21.00     Vinyasa Flow

Du kan booke en plads på Christinas hold HER:

 

 

Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen

Zenliv Sundhedscenter

Bagsværdvej 72B, 2800 Kongens Lyngby 

E-mail: isabelle@lifeyoga.dk

CVR: 36666129

Læs Life&Yogas persondatapolitik HER.

  • w-facebook
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean

​© Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen