LARS HØJGAARD-RASMUSSEN

Jeg er osteopat og healer med egen klinik i Zenliv Sundhedscenter, og har arbejdet med healing og energetisk behandling i ca. 20 år. 

 

Jeg har selv mediteret regelmæssigt alene eller med grupper de sidste 20 år. Jeg har erfaring med både nybegyndere og øvede, og deler glædeligt ud af mine erfaringer og tips. 

Meditationen foregår på puder på gulvet, men du kan sidde på en stol hvis du har problemer med at komme op fra gulvet eller har knæproblemer.

 

Alle uanset erfaring kan deltage på meditationen mandag aften, hvor jeg deler af mine erfaringer med meditation og du bliver guidet igennem meditationen. Det er derfor en oplagt mulighed for dig, som ønsker at starte med meditation. 

Du er også velkommen til at deltage på meditationen onsdage, hvor der er en del mindre vejledning og guidning undervejs. Det kan derfor være lidt mere krævende for en begynder at få det fulde udbytte. 

Du vil opleve at meditationerne åbner op for krop og psyke, hvorved gamle følelsesmæssige tilstande kan dukke op for at blive bearbejdet og forløst.  

Lars hold:

Mandage kl. 18.15-19.00     Meditation (begynder/let øvet)

Onsdage kl. 15.00 - 15.45    Meditation (let øvet/øvet)

Du kan booke en plads på Lars hold HER:

 

 

 

Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen

Zenliv Sundhedscenter

Bagsværdvej 72B, 2800 Kongens Lyngby 

E-mail: isabelle@lifeyoga.dk

CVR: 36666129

Læs Life&Yogas persondatapolitik HER.

  • w-facebook
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean

​© Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen