MINDFULNESS - KURSER OG WORKSHOPS

MINDFULNESS KURSUS 

Kursus i mindfulness med øvelser, guidede meditationer og dybere indsigt i filosofien.

 

På dette grundkursus i mindfulness, som strækker sig over 3 uger får du et grundlæggende kendskab til mindfulness. Du lærer om grundprincipperne og filosofien i mindfulness og får praktisk erfaring med mindfulness igennem guidede meditationer og øvelser.

 

Du bliver introduceret til øvelser og meditationer, som du kan lave hjemme imellem timerne for at få indarbejdet en fast mindfulness praksis i din hverdag. 

 

DATOER LYNGBY:

 

Datoer for nye kurser kommer snart! 

 

Det siger tidligere deltagere om kurset:

 

"Tusind tak for nogle meget dejlige timer sammen med dig. En af dine styrker var, at du hurtigt fik skabt et intimt og tillidsfuldt rum, mellem os, som ikke alle kendte hinanden. Alle 3 gange gik jeg fra dig, med følelsen af en stor ro, glæde og venlighed i hele min krop - vel nærmest i alle mine celler ;) Bare ved tanken kan jeg genkalde mig følelsen - det er en lise!! 

 

Det har betydet meget for mig, at du har kombineret viden med øvelser, så jeg ved hvorfor jeg skal prioritere at være mindfull. Ved hvad det gør ved mig - også på lang sigt. Især 2. gang gav mig meget, da det faldt lige ned i mit felt til forbedring - at huske at være venlig, også overfor mig selv. Jeg ved det jo godt - bla. fra 'Bevidst nærvær', men det er så nemt at glemme, og derfor så godt at blive husket på.

 

Jeg går en tid i møde hvor jeg bliver mere end sædvanligt udfordret, så jeg har nu indlagt i mit ugeskema - for at huske at prioritere det - at få lavet dine mindfulness-øvelser nogle gange i løbet af ugen. Udover yoga ;)  Og så glæder jeg mig til at kunne konstatere at du har ret ift at få styrket min hukommelse" 

 

Tanja Mathorne

Kursist på grundkurset i mindfulness

Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen

Zenliv Sundhedscenter

Bagsværdvej 72B, 2800 Kongens Lyngby 

E-mail: isabelle@lifeyoga.dk

CVR: 36666129

Læs Life&Yogas persondatapolitik HER.

  • w-facebook
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean

​© Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen