NON-PROFIT

 

 

Yoga, mindfulness, vandring og coaching er for alle og kan gøre så meget gavn, når vi har allermest brug for det. Desværre er det ofte de mennesker, som har allermest brug for hjælp og støtte, der mangler de økonomiske midler til den. Jeg har selv oplevet arbejdsløshed, stress, lettere depression, ensomhed og været meget begrænset af økonomi. 

EVENTS I FORENINGER OG HJÆLPEORGANISATIONER

Jeg tilbyder derfor frivillig yoga, mindfulness eller anden undervisning i forbindelse med arrangementer og events i foreninger, hjælpeorganisationer og lignende med fokus på hjælp og støtte af mennesker uden midler eller i særlige situationer.

Livet handler ikke om bare at få og tænke på sig selv. Det er vigtigt at hjælpe hvor man kan, når man kan og så godt man kan.  Inden for yogaen og den vediske filosofi kendes dette som service af andre mennesker og samfund, men også om karma yoga, som handler om at gøre sin pligt efter bedst mulige evne. 

Hvis du/I har et projekt, event eller arrangement, som du synes at jeg skal deltage i, kan du sende mig en mail med deltaljer om arrangementet og dit ønske om min rolle i det til: isabelle@lifeyoga.dk og så vender jeg tilbage med svar så hurtigt jeg kan. 

PRIVATE EVENTS

Jeg arrangerer løbende gratis vandringer og andre events som alle kan deltage i.

Se kommende events i min kalender HER. Du er altid velkommen til at skrive til mig med forslag og idéer til events og så ser jeg om det kan lade sig gøre. 

Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen

Zenliv Sundhedscenter

Bagsværdvej 72B, 2800 Kongens Lyngby 

E-mail: isabelle@lifeyoga.dk

CVR: 36666129

Læs Life&Yogas persondatapolitik HER.

  • w-facebook
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean

​© Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen