LIFE&YOGAS PERSONDATAPOLITIK

Dit privatliv er vigtigt

Hos Life&Yoga er er det vigtigt at du føler dig tryg, hvorfor dine personlige informationer selvfølgelig opbevares og behandles trygt og forsvarligt. Ved booking af en prøvetime bliver du bedt om at oplyse dit navn og din mailadresse, så du får reserveret en plads på et hold. For at kunne deltage i undervisningen skal du oprette dig i det bookingsystem som Life&Yoga benytter sig af. De oplysninger, som du giver i bookingsystemet håndteres forsvarligt af Life&Yogas dataudbyder SportSolution, som lever op til kravene fra persondatalovgivningen. Alle personlige informationer, som du måtte oplyse i forbindelse med oprettelsen bliver opbevaret sikkert i systemet. Fornavn, Efternavn, mail-adresse og fødselsdag (ikke CPR) er alle obligatoriske oplysninger ved oprettelsen. Hvis du også oplyser dit telefonnummer bruges dette kun til at kontakte dig ved aflysninger, ændringer i undervisningen og lignende. Life&Yoga har ikke andre personlige informationer opbevaret om dig som yogakunde, end de data, som du selv har adgang til i bookingsystemet.

 

Life&Yoga fraråder at du sender mails med særligt følsomme oplysninger. 

Beskyttelse af personlige informationer overfor tredjemand
Dine personlige oplysninger bliver aldrig videregivet til nogen tredjepart. Life&Yoga vil ikke sælge, udleje eller handle med dine personlige oplysninger til markedsføringsformål. Life&Yoga kan indsamle statistik i forbindelse med undervisningen, men disse vil ikke muliggøre identifikation af individer, medmindre anden aftale foreligger. Hvis der skulle opstå nogen form for brud på datasikkerheden, som kan kompromittere dine personlige oplysninger, vil du blive underrettet af Life&Yoga om bruddet indenfor 72 timer efter at bruddet er blevet opdaget. 

Du har ret til at bede om at Life&Yoga stopper brugen af dine personlige data til markedsføringsformål.

Sikkerhedsprocedurer i forhold til oplysninger

Life&Yoga opbevarer og behandler dine oplysninger sikkert hos dataudbyderen (bookingsystemet) SportSolution frem til 31. oktober 2018, hvorefter et nyt og tilsvarende sikkert bookingsystem træder i kraft. Bookingsystemet forhindrer ulovlig og uautoriseret adgang til dine personlige oplysningerne.

Ved coaching tages fysiske noter som ligeledes opbevares forsvarligt i et aflåst dokumentskab, hvortil kun Life&Yoga har adgang. 

Ændringer af oplysninger

Du kan til enhver tid​ ændre dine personlige oplysninger i bookingsystemet, hvis disse er forældede, utilstrækkelige eller forkerte. For at ændre dine oplysninger kræver det at du logger ind med det brugernavn og den adgangskode, som du fik tilsendt ved oprettelsen. Du kan til enhver tid få brugernavn og adgangskode gensendt på den mailadresse, som du har oplyst ved oprettelsen eller ved personlig henvendelse. 

Sletning af oplysninger

Du kan til enhver tid bede om at få slettet din profil i bookingsystemet. Ved sletning fraskriver du dig retten til at deltage i undervisningen. 

E-mail
Ved indmeldelse i bookingsystemet vil du fra tid til anden modtage mails med nyheder, ændringer og informationer omkring undervisningen. Ønsker du ikke at modtage informerende mails sendt ud til alle deltagere kan disse afmeldes på mail til: isabelle@lifeyoga.dk. 

Life&yoga tillader sig dog at bruge din e-mailadresse til at bekræfte eventuelle bestillinger og til at besvare henvendelser, som du måtte foretage på mail eller telefon. 

Telefonnummer

Hvis du også oplyser dit telefonnummer i din brugerprofil i bookingsystemet bruges dette kun til at kontakte dig ved aflysninger, ændringer i undervisningen og lignende. 

Nyhedsbrev
Hvis du abonnerer på Life&Yogas nyhedsbrev vil din e-mail adresse kun blive brugt til det formål at sende dig nyhedsbrevet. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst ved at klikke på et link i bunden af mailen eller ved at sende en mail til: isabelle@lifeyoga.dk

Børnepolitik

Hvis du er under 18 år skal dine forældre eller en værge godkende din deltagelse i undervisningen og din oprettelse i bookingsystemet.

Børn under 15 år kan kun deltage i undervisningen sammen med en forælder/værge. 

Google Analytics

Ved anvendelse af denne side giver du Life&Yoga samtykke til at Life&Yoga igennem databehandleren Google Analytics må indhente tilgængelige demografiske og geografiske oplysninger, som Life&Yoga udelukkende bruger til at analysere trafikken på hjemmesiden. 

Samtykke
Ved brug af Life&Yogas hjemmeside og bookingsystem giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles og anvendes på den måde, der er fastsat i denne persondatapolitik. Eventuelle fremtidige ændringer i Life&Yogas persondatapolitik vil blive offentliggjort på denne side.

Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen

Zenliv Sundhedscenter

Bagsværdvej 72B, 2800 Kongens Lyngby 

E-mail: isabelle@lifeyoga.dk

CVR: 36666129

Læs Life&Yogas persondatapolitik HER.

  • w-facebook
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean

​© Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen