PIA JØNSSON

I mine Yinmind-klasser tager jeg hensyn til, at vi er forskellige, så du får mulighed for at udforske og fordybe dig i din praksis på dine egnr præmisser. Ved hjælp af åndedrættet bevæger vi os meditativt ind i den enkelte yogastilling, der holdes et stykke tid, så muskelaktiviteten langsomt slippes, og netværket af bindevæv, led, knogler og ledbånd stimuleres. Vi bruger forskellige rekvisitter – bolde, pøller, tæpper, bælter og blokke, så du får præcis den støtte, der er optimal for dig. Vi øver evnen til at finde indre ro og skabe sammenhæng mellem tanker, følelser og handlinger og til at møde os selv med tillid og tålmodighed. 

 

Desuden arbejder vi med myofascial self release (MFR), der er bindevævsmassage med små bolde, som samtidig stimulerer flowet i meridianbanerne. Spændt og stift bindevæv er ofte årsag til smerter og skavanker. Med MFR løsner og bevarer vi bindevævets elasticitet.

 

Når jeg ikke underviser hos Life&Yoga har jeg blandt andet yinmind-hold for mennesker, der er syge af stress eller er ramt af kroniske sygdomme og laver sorggruppeforløb sammen med en præst, hvor yinmind og gruppesamtale kombineres. For mig er det dybt meningsfyldt at kunne være med til at inspirere og hjælpe mennesker i krise med at finde ind til sig selv og finde mening i et forandret liv. I mit eget liv er yoga og meditation en naturlig del af min dagligdag, og jeg elsker at nørde og hente ny viden, der kan nuancere og forbedre min undervisning. 

 

Jeg er oprindeligt uddannelse cand. mag. i Litteraturvidenskab og i Film- og medievidenskab og driver på 21. år kommunikationsbureauet METAFOR, hvor jeg arbejder som tekstforfatter, producer, konceptudvikler og censor. Jeg er forfatter til flere bøger, medlem af juryen til udvælgelse af årets bedste bogarbejder for Forening for Boghaandværk og af juryen til udvælgelse af børnemedieproduktioner for m:brane. 

Pias hold:

Mandage kl. 8.30-10.00.      Yinmind (start 27/1-20)

Tirsdage kl. 17.00 - 18.15    Yinmind

Torsdage kl.  8.30 - 9.30      Yinmind

Du kan booke en plads på Pias hold HER:

 

 

 

Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen

Zenliv Sundhedscenter

Bagsværdvej 72B, 2800 Kongens Lyngby 

E-mail: isabelle@lifeyoga.dk

CVR: 36666129

Læs Life&Yogas persondatapolitik HER.

  • w-facebook
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean

​© Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen