MINDFUL YOGARETREAT I TOSCANA

Forkæl dig selv med en hel uges nydelsesretreat i smukke Toscana med yoga og mindfulness.

 

 

På dette skønne retreat oppe i de smukke bjerge i Toscana bliver du indlogeret på en smuk herregård med udsigt over bjerge og den smukke natur. Herregården er placeret midt i en 50.000 m2 stor blomsterplantage, hvor der dyrkes Cameliaer og Azaliaer samt grøntsager og oliven. 

Program

Vi kommer til at fordybe os i yin yoga og mindfulness på retreatet med stille mindfulde morgener, så vi får mulighed for at lade godt op og arbejde med det, som vi hver især har behov for. Vi starter derfor dagen med en halv times meditation og 2 timers yin yoga hver dag. Undervisningen om eftermiddagen vil bestå af mindfulness og coachende manifestationsteknikker, som jeg selv har haft stor glæde af.

Du kan deltage i den undervisning, som du ønsker og nyde de smukke omgivelser, når du har lyst. Alt på programmet er ment som tilbud, som man kan deltage i, hvis man ønsker. Har man brug for alenetid eller at tage en pause, så gør man selvfølgelig det. 

Fra drømme til virkelighed

På retreatet vil du blive introduceret for nogle meget specifikke coachende manifestationsteknikker, som jeg selv har stor glæde af at bruge. Vi har god tid til at dykke ned i de mønstre og situationer, som vi ønsker at forbedre eller styrke og fokusere på ønsker og drømme, som du igennem teknikkerne kan lære at manifestere og gøre virkelige. 

Toscanske delikatesser

God mad er vigtig for sjælen, og vi har rig mulighed for at nyde den lækre lokale mad. Morgenmad er inkluderet alle dage. Derudover vil der være frokost 3 dage og fællesmiddag 3 dage, hvor vi bliver introduceret for lækre lokale delikatesser. 

Dato22.-29. September 2018

 

Pris

6500 kr. pr. pers. i delt dobbeltværelse

Prisen inkluderer:

 • 7 overnatninger 

 • Daglig undervisning i yin yoga og mindfulness (2 timers yin yoga hver dag, morgenmeditation hver morgen og 1,5 times undervisning 4 dage)

 • Morgenmad alle dage

 • Frokost 3 dage

 • Middag 3 dage

 • Onsdag får du kun morgenmad og undervisning om formiddagen. Resten af dagen er fridag, hvor der er mulighed for at tage på udflugt.

 • Goodiebag

 • Maksimum 10 deltagere.

Prisen inkludere ikke: 

- Flybillet (prisen er ca. 2300-2800 kr. for direkte fly til Pisa)

- Transport til og fra lufthavn (alt efter hvornår I ankommer forsøger jeg at arrangere taxaer til jer som I kan dele. Der er 68 km fra Pisa lufthavn til Lucca hvor vi bor)

- frokost de øvrige dage

- middag de øvrige dage

- fællestur om onsdagen 

- evt. behandlinger som kan tilkøbes

Tilmelding

Du er tilmeldt retreatet, når du har booket og betalt din plads i mit bookingsystem HER og modtaget en bekræftelse fra mig på mail.  

Tilmelding er bindende. Dog kan din plads overdrages, hvis du finder en anden deltager.

Fly og lufthavnstransport

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at finde flybillet og arrangere lufthavnstransport. Der er ca. 63 km til Pisa Lufthavn og 93 km. til Firenze Lufthavn. 

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til rejsen på mail: isabelle@lifeyoga.dk

 

Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen

Zenliv Sundhedscenter

Bagsværdvej 72B, 2800 Kongens Lyngby 

E-mail: isabelle@lifeyoga.dk

CVR: 36666129

Læs Life&Yogas persondatapolitik HER.

 • w-facebook
 • Instagram Clean
 • YouTube Clean

​© Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen