YOGALÆRERE

ISABELLE JØRGENSEN

Isabelle underviser i klassisk hatha yoga, blid yin yoga, fokusyoga, og begynderyoga mandage, onsdage, fredage og lørdage. Hun kombinerer sin yogaundervisning med mindfulness. Udover sine ugentlige hold udbyder Isabelle yogalæreruddannelser, retreats og workshops og tilbyder enetimer og coaching.

Isabelle har over 2000 timers undervisningserfaring bag sig og er oprindeligt uddannet i klassisk hatha yoga på ashram i Indien, hvor hun også har undervist og assisteret i uddannelsen af nye yogalærere. Isabelle har siden fundet vej til yin yogaen, hvor hun er uddannet af Jo Phee, som er seniorunderviser hos yin yogaen stamfader Paul Grilley og Sarah Powers.

 

Isabelle brænder for at arbejde med mennesker og at undervise og deler glædeligt ud af sin viden og erfaring med yoga, mindfulness og personlig udvikling.

Yogaen ligger dybt i Isabelle, som oplever yoga som en livsstil med en bred vifte af redskaber til at finde balancen og styrken i livet. 

Isabelle ejer og driver Life&Yoga og Zenliv Sundhedscenter og er stifter og formand for BROEN Lyngby-Taarbæk, som hjælper udsatte børn og unge til en aktiv fritid.

LÆS MERE OM ISABELLE HER

 

CHARLOTTE FARUP OHRT

Charlotte underviser i Vinyasa Power Yoga, Blid Vinyasa Yoga og afstressende yoga mandage, onsdage, torsdage, lørdage og søndage hos Life&Yoga. 

Charlotte er uddannet yogalærer fra Ashram i Sydindien og har udviklet sin egen yogastil, som er hårdere end normale Vinyasa timer og mere dynamiske end Hatha-yoga. 

Oprindeligt er Charlotte uddannet journalist og tidligere professionel danser. De sidste 14 år har hun levet af hendes passion; maleriet, som professionel kunstner. 

Charlottes motivation og fokus i hendes Vinyasa Power Yoga-timer er at styrke musklerne i hele kroppen med særligt vægt på core (’korsettet’, der holder rygsøljen på plads), så man slipper for de typiske lændesmerter, som en svag og svækket ryg tit giver.

Charlotte er et meget givende menneske, som spreder energi og glæde på sine hold. Hun elsker at dele ud af sin viden og egne erfaringer med yogaen. 

LÆS MERE OM CHARLOTTE HER

 

 

 

DITTE PARBY

Ditte underviser i Blidt Morgen Flow og Mindful Yin tirsdage og onsdage formiddage hos Life&Yoga.

Ditte har mange års erfaring med undervisning indenfor bevægelse, sundhed, kropsbevidsthed og nærværstræning. Hun er uddannet både yogalærer og pilatesinstruktør samt kost- og sundhedsvejleder.

 

Man mærker tydeligt Dittes solide erfaring og forståelse for kroppen i hendes undervisning.

Hun har en sprudlende positiv energi, som smitter igennem hendes undervisning og er en fantastisk dygtig, nærværende og sød yogalærer.

LÆS MERE OM DITTE HER

 

 

 

PIA JØNSSON

Pia underviser i blid og afstressende yinmind mandag, tirsdag og torsdag hos Life&Yoga.

 

Pia ser det som sin fornemmeste opgave at få den enkelte deltager til at mærke sig selv og glæden ved at arbejde på at få åndedræt, sind og krop i balance, ud fra individuelle forudsætninger for dermed at få en sund og smidig krop. 

 

Pia er uddannet yinmind-instruktør, tekstforfatter og cand.mag. Hun tager afsæt i sin viden om kroppens anatomi, muskler, bindevæv, nervesystem og meridianbaner. Dette kombineret med indsigt i mindfulness og andre meditationsformer samt kulturelle/filosofiske opfattelser af krop og sind. 

LÆS OM PIA HER

 

 

 

LOTTE AAGAARD

Lotte underviser i Yin Yoga, Yin Flow og Yin/Yang Flow mandage, onsdage og lørdage hos Life&Yoga.

Lotte har undervist i yoga i mange år og har over 2000 timers undervisningserfaring og mange uddannelser bag sig. Lottes erfaring mærkes tydeligt i hendes undervisning, hvor hun skaber et trygt rum for sine deltagere og tager hånd om individuelle behov. Lotte brænder for at dele ud af sine egne erfaringer og sin forståelse af yogaen, som har dybe rødder i hende. 

LÆS MERE OM LOTTE HER

 

 

 

LARS HØJGAARD-RASMUSSEN

Lars underviser i meditation mandage og onsdage i vores nye sal i Zenliv Sundhedscenter. 

Lars arbejder som osteopat og healer i egen klinik i Zenliv Sundhedscenter. Han har over 20 års erfaring med healing og meditation og med at guide meditationer i grupper. 

 

Lars undervisning præges i høj grad af hans egne evner, observation og nærvær. 

Alle uanset erfaring kan deltage på meditationen mandag aften, hvor jeg deler af mine erfaringer med meditation og du bliver guidet igennem meditationen. Det er derfor en oplagt mulighed for dig, som ønsker at starte med meditation. 

Du er også velkommen til at deltage på meditationen onsdage, hvor der er en del mindre vejledning og guidning undervejs. Det kan derfor være lidt mere krævende for en begynder at få det fulde udbytte. 

Du vil opleve at meditationerne åbner op for krop og psyke, hvorved gamle følelsesmæssige tilstande kan dukke op for at blive bearbejdet og forløst.  

LÆS MERE OM LARS HER

 

 

 

JULIA KRAG

Julia underviser i BabyYoga udvalgte fredage hos Life&Yoga. BabyYoga udbydes som et forløb på 8 gange og workshops i weekender.

Kontakt os gerne hvis du ønsker en plads på det næste forløb eller workshop: isabelle@lifeyoga.dk

Julia er under uddannelse som Mor- og Babyyogalærer på den internationalt anerkendte Francoise Barbira Freedmans Birthlight Organisation. 

Julias egen interesse for BabyYoga opstod da hun selv blev mod. Med sin varme og ro skaber Julia kærlige og trygge rammer for mor og baby. På forløbet deler Julia glædeligt ud af sine mange erfaringer og oplevelser med det at blive mor og deler tips til øget velvære for både mor og baby.

LÆS OM BABYYOGA FORLØBET HER

 

 

 

MARIANNE HAGEMANN

Marianne er vikar hos Life&Yoga og gæstelærer på vores 200-timers Yogalæreruddannelse.

Marianne har over 8 års erfaring som underviser indenfor bevægelse. Hun er uddannet både yogalærer og pilatesinstruktør. Derudover er hun uddannet Ayurvedisk Sundhedsvejleder.  

LÆS MERE OM MARIANNE HER

 

 

 

Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen

Zenliv Sundhedscenter

Bagsværdvej 72B, 2800 Kongens Lyngby 

E-mail: isabelle@lifeyoga.dk

CVR: 36666129

Læs Life&Yogas persondatapolitik HER.

  • w-facebook
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean

​© Life&Yoga v/Isabelle Jørgensen